Vinduesmarkiser med hurtig levering og montering

Hold blændende solstråler væk

Oplever du, at solen skinner kraftigt ind gennem dit vindue på en irriterende og forstyrrende måde? Med en vinduesmarkise kan du skærme dig mod forstyrrende solstråler, uden du fjerner den hyggelige udsigt og lyset fra vinduet.

Ved Noratex ApS syer og opsætter vi vinduesmarkiser for både private og erhvervskunde i Vanløse, Ballerup, Herlev og de omkringliggende byer og områder.

Vi tilbyder en hurtig levering og montering, så du ikke skal vente længe på at få sat din nye vinduesmarkise op. Uanset om du skal have sat en enkelt markise op, eller om du skal have dækket flere vinduer ved en hel opgang, en fortovscafé eller meget andet, så klarer vi det for dig. Vi producerer alle vores markiser og duge på vores systue, hvor du altid får det bedste inden for dansk kvalitetshåndværk.

Vinduesmarkiser til alle slags vind og vejr

Vi kan levere vinduesmarkiser i form af faldskærmsmarkiser, som du kan slå ud og folde sammen efter behag. Afhængigt af hvad du ønsker, kan vi installere din nye markise med enten bendeltræk, håndsving, motor eller fjernbetjening, og uanset hvilken løsning du får lavet, så sørger vi for en stærk markise til vinduer, der kan holde til alle vejr- og vindforhold.

Om du skal have lavet en stor eller lille vinduesmarkise, afhænger af, hvordan solen falder ind gennem vinduet, hvor stort vinduet er, og hvordan du ønsker at bruge markisen. Vi kommer derfor gerne ud og måler op til markisen, og vi rådgiver dig frem til den rette løsning for dig.

Ring eller skriv til os for et tilbud

Vil du have et skræddersyet tilbud på at få leveret og monteret en eller flere vinduesmarkiser, så skal du blot ringe eller skrive til os og fortælle om dine behov. Du er også altid velkommen til at komme ned i butikken, hvor du kan få syn for sagen og lade dig inspirere af vores mere end 300 forskellige farver og designs.

Vi hjælper dig med at finde den perfekte markise.

​Vi tilbyder også:

Markisedug | Altanforstykker | Terrassemarkiser | Solsejl

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Noratex ApS

Skebjergvej 33 (hal 6), 2765 Smørum

Klik her for rutevejledning

CVR: 37434884

Kontaktoplysninger

Telefon: 52 58 74 75

E-mail: mail@noratex.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

(I vinterhalvåret: Efter aftale)