Altanforstykker af høj kvalitet​

Læsejl og forstykker til altaner og terrasser

​Kunne du tænke dig at få mere læ for blæsevejr og kulde på din altan eller terrasse? Så kan vi ved Noratex ApS hjælpe dig. Vi laver nemlig altanforstykker og læsejl til altaner og terrasser, der virker effektivt mod blæsevejr og vindforstyrrelser. Vi kan montere altenforstykker på både helt nye og ældre altaner, og vi tilpasser derfor gerne en løsning til din altan.

Hvis du ønsker at få lavet et eller flere altanforstykker til en bolig i Herlev, Vanløse, Ballerup eller omegn, så kan vi varetage opgaven for dig. Vi kan levere vores specialfremstillede altanforstykker af høj kvalitet i og omkring hele København, og vi er derfor også klar til at hjælpe dig.

Vi benytter os af stof fra anerkendte mærker

Vores altanforstykker, forstykker, altanlæsejl eller altanstykker passer ind på både nye og gamle altaner og terrasser, hvor de kan skabe et mere komfortabelt og ugeneret område. De leveres nemlig alle i et markisestof eller screenstof fra Dickson eller Sandatex.

Markisestof fra Dickson er syet i Sunacryl med indfarvning helt ind i fibrene, som sikrer meget holdbare farver i dugen.

Dickson markisedug er Cleangard behandlet – en NPP(nanoteknologi), der sikrer en langvarigt vandafvisende beskyttelse af dugen.

All Dickson produkterne er fabrikeret i Frankrig.

Vores altanforstykker er således fremstillet at kvalitetsmaterialer med en stor holdbarhed og smukke samt effektfulde resultater. Ønsker du at få skabt mere læ hjemme på din altan eller terrasse, kan du altså trygt overlade opgaven til os.

Kontakt os for at få et tilbud på et altanforstykke

Kunne du tænke dig at få skræddersyet et tilbud på et altanforstykke eller læsejl? Så er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi hører gerne om dine ønsker og behov, så vi kan komme med et forslag til en løsning og en pris på vores arbejde. Nyd godt af mindre vind og kulde på altanen med vores fantastiske altanforstykker.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Noratex ApS

Skebjergvej 33 (hal 6), 2765 Smørum

Klik her for rutevejledning

CVR: 37434884

Kontaktoplysninger

Telefon: 52 58 74 75

E-mail: mail@noratex.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

(I vinterhalvåret: Efter aftale)