Få en smuk speciallavet markisedug

Vi laver dansk kvalitet af højeste kaliber

Er dine markiseduge ved at være triste og slidte at se på, og har de derfor brug for at blive skiftet ud med nogle nye? Så er du kommet til det helt rette sted. Ved Noratex ApS er vi nemlig eksperter inden for markiser og markiseduge. Vi syer selv vores markiseduge i vores systue, så du er sikret et smukt, danskproduceret produkt af den fineste kvalitet.

Har du brug for en ny markisedug til en terrasse, altan, restaurant, café eller lignende i eller omkring Ballerup, Vanløse eller Herlev, så er vi klar til at hjælpe dig. Uanset om du skal have sat en helt ny markisedug op, om din nuværende dug skal skiftes ud, eller om den skal repareres, så har vi erfaringen og ekspertisen til at levere den løsning, du har brug for.

Ny markisedug til at genopfriske udtrykket

Der kan være flere gode grunde til at få en ny markisedug. Det kan være, dine nuværende duge er falmede og slidte, eller måske du ønsker at genopfriske udtrykket foran dit hotel, din butik eller hjemme på din terrasse. Uanset hvad årsagen er, så er vi altid klar til at hjælpe dig med en ny og indbydende markisedug.

Vi benytter os udelukkende af kvalitetsstof, bl.a. fra mærkerne Dickson og Sandatex, der sikrer dig det flotteste og mest robuste resultat. Vi kan tilbyde mere end 300 forskellige farver og mønstre, så du nemt kan finde et udtryk og design, der passer perfekte til dig og din stil. Og så nanobehandler vi vores duge, så de bliver stort set vedligeholdelsesfrie.

Kontakt os for en skræddersyet løsning

Kunne du tænke dig udskiftning af markisedug, så skal du endelig bare kontakte os. Vi kommer gerne ud med målebånd, så du får en skræddersyet markisedug på mål. Du er også velkommen til at komme ind og møde os i vores butik, hvis du vil høre mere om vores priser eller have et godt tilbud.

Vi tilbyder også:

Vinduesmarkiser | Altanforstykker | Terrassemarkiser | Solsejl

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Noratex ApS

Skebjergvej 33 (hal 6), 2765 Smørum

Klik her for rutevejledning

CVR: 37434884

Kontaktoplysninger

Telefon: 52 58 74 75

E-mail: mail@noratex.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

(I vinterhalvåret: Efter aftale)