Solsejl til skygge og læ i haven

Vi specialfremstiller en flot løsning til dig

Kunne du tænke dig et solsejl, du kan bruge til at skabe et hyggeligt udendørs område med både skygge fra solen og læ fra regn? Så kan du finde det her hos os. Hos Noratex ApS har vi nemlig specialiseret os i at sy markiser, duge og lignende – og vi kan derfor også hjælpe med et specialfremstillet solsejl, der passer perfekt til dine behov.

Vi laver solsejl på vores systue i Ballerup, hvorfra vi let kan levere vores flotte løsninger til kunder i hele området. Leder du efter et kvalitetssolsejl til en have eller et udeområde i Vanløse, Herlev eller et andet sted heromkring, så kan du bestille det lige her hos os.

Få et unikt solsejl tilpasset dine behov

Drømmer du om en lille hyggelig afkrog i haven, hvor der dækkes for solen over en hængekøje eller en solseng? Eller vil du have lavet en afskærmning for solen, der dækker over hele din terrasse?

Uanset hvilket solsejl, du ønsker at få lavet, så kan vi tilpasse en løsning ud fra dine behov. Det gælder både størrelse, funktion og udseende.

Udover at være et let tilgængeligt system, der nemt kun rulles ud og tages i brug, ønsker vi nemlig, at vores solsejl skal bidrage som et helt nyt og lækkert element hjemme hos dig. Et element, der er smukt, passer til udtrykket i din bolig samt skaber et helt nyt rum i din have.

Kontakt os hvis du vil have udformet en pris

Hvis du kunne tænke dig at få lavet et solsejl til din have, og hvis du i den forbindelse vil have en pris på at få det speciallavet her hos Noratex, så kan du altid ringe eller skrive til os. Når vi kender til dine ønsker og behov, skræddersyer vi gerne en pris til dig på netop det solsejl, du drømmer om.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Noratex ApS

Skebjergvej 33 (hal 6), 2765 Smørum

Klik her for rutevejledning

CVR: 37434884

Kontaktoplysninger

Telefon: 52 58 74 75

E-mail: mail@noratex.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

(I vinterhalvåret: Efter aftale)