Markiser til privat og erhverv

Danskproducerede markiser og duge sikrer kort leveringstid og kvalitet

Velkommen hos Noratex ApS i Smørum nær Ballerup og København. Vi tilbyder et stort udvalg af markiser til erhverv, hvor vi i fællesskab kan finde frem til den helt perfekte markise. En markise kan nemlig have afgørende betydning for medarbejdere såvel som kunder. Hos os vil du opleve et udvalg af højkvalitetsmarkiser og duge, som alle bliver produceret i Danmark på vores egen systue. Det gør, at vi kan levere markiser til erhverv med kort leveringstid og til en attraktiv pris, fordi produktionen sker inden for landets grænser.

Vi har eksempelvis en masse forskellige former for butiksmarkiser, som kan bruges til at afskærme for vind og vejr. Gå på opdagelse i vores forskellige typer af solafskærmning, der er perfekt for f.eks. hoteller eller restauranter. Her er det vigtigt, at kunderne sidder i skygge for skarp sol om sommeren og i læ for vinden. Med markiser fra Noratex ApS behøver I ikke gøre jer mange bekymringer om vejret, men I kan fokusere på jeres kunder i stedet.

En markise til ethvert formål

Vi har mange forskellige typer af markiser, herunder blandt andet terrassemarkiser og vinduesmarkiser. Sidstnævnte er velegnet til restauranter med udeserveringer. Terrassemarkiser og vinduesmarkiser tilbydes manuelt og med motor. I den forbindelse kan vi også tilbyde en markisedug med tryk. En markisedug med tryk gør kunderne opmærksomme på virksomheden og brandet. Du kan frit designe jeres egen dug, hvor vi kan producere dugen efter dine ønsker. Du kan vælge mellem 3 forskellige stelfarver: hvid, grå eller sort. Vi varetager desuden alle arbejdsopgaver i forbindelse med markiser lige fra rådgivning til udskiftning, salg og produktion.

Mangler du rådgivning?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål. Ring til os på tlf. 52 58 74 75 eller skriv en mail til mail@noratex.dk, så svarer vi hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen på vores adresse, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen.