Markiseduge af høj kvalitet hos Noratex ApS

Hos Noratex ApS tæt ved Ballerup og København tilbyder vi et stort udvalg af kvalitetsmarkiseduge til private og erhverv. Vi bruger overvejende DICKSON-stoffer, SANDATEX-stoffer, men kan også levere andre efter ønske. Vi har nemlig mere end 300 forskellige farver og mønstre, så du nemt kan finde et design, der passer til din stil. I den forbindelse kan vi også tilbyde markisedug med tryk. Vi har i mange år beskæftiget os med at sy duge til markiser og producere markiser.
Med en dugudskiftning kan du få en frisk og indbydende markise, hvis den gamle er ved at være falmet, slidt eller en kombination af begge dele. Et markisestel af høj kvalitet har ofte længere levetid end markisedugen, og derfor kan det blive nødvendigt at udskifte dugen. Nogle vælger også at udskifte dugen, hvis den ikke passer i stil eller farve. Her kommer vi gerne ud og måler op for dig, så du kan få en skræddersyet markise, der passer i mål, farve og udtryk.

Danskproducerede markiser sikrer kort leveringstid og kvalitet

Fordelen ved at vi producerer din markise er, at vi producerer alle vores kvalitetsmarkiser og -duge i Danmark. Derfor kan vi garantere hurtig levering, fordi produktionen sker inden for landets grænser. Dette garanterer også, at du får en markisedug i en fremragende kvalitet. Du kan derfor designe din markise, alt efter hvilket udtryk du ønsker, at den skal have. Vi får hele tiden moderne og nye kollektioner, så du kan med garanti finde en stil, du kan lide.

Vi kan tilbyde terrassemarkiser, vinduesmarkiser og syning af nye duge efter mål. Derfor laver vi gerne altanstykker, solsejl samt reparerer markiseduge og lignende opgaver efter aftale. Stort set alle vores markiseduge er nanobehandlet, hvilket gør dem så godt som vedligeholdelsesfrie.

Kontakt os gerne

Hvis du har spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på 3 forskellige måder: telefonisk, pr. mail eller ved at møde os i butikken – ring på tlf. 52 58 74 75. Du kan også skrive til os via mail@noratex.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at give din markisedug et friskt pust i Ballerup eller København.